Overzicht

De ideale partner

Welkom bij Innovation Group in België. Wij helpen makelaars, verzekeraars en wagenparken om hun dagelijkse activiteiten vlot en kostenefficiënt te laten verlopen. Wij verlichten de druk wanneer die het grootst is en bieden een goede klantenservice aan in uw naam wanneer we u 24/7 bijstaan bij inkomende oproepen en uw administratie of voor het maken van uw verkoopsafspraken. We verwerken en behandelen claims vanaf de eerste schadeaangifte tot de uitbetaling, zowel extern als via ons eigen netwerk van herstellers. Dit netwerk bestaat uit meer dan 145 carrosserieafdelingen. Innovation Group heeft 2 FSMA-nummers en al onze agenten hebben een PCP-certificaat. Onze organisatie is volledig tweetalig en bestaat uit Nederlands- en Franstalige moedertaalsprekers.

Ons aanbod is volledig flexibel: stel zelf uw diensten samen op basis van uw behoeften, of laat ons u bijstaan van A tot Z. Innovation Group streeft naar hoogwaardige technische normen en serviceniveaus die zich uiten in aanzienlijke besparingen van bijna 1 miljoen euro per jaar voor onze fleetklanten, en een gemiddelde van 10% besparingen op herstellingskosten. Daarnaast behandelen wij bijna 1 miljoen calls voor makelaars en verzekeraars. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat 1000 makelaars, 10 verzekeraars uit de top 15 en 3 van de grootste wagenparken uit België ons hun goed imago toevertrouwen. We laten hen nu eenmaal nooit in de steek.

Onze doelgroep

Makelaars

Van het beantwoorden van telefoonoproepen, genereren van nieuwe business via telefonie tot het verwerken van claims, alles gebeurd in uw naam. Wij zijn de perfecte partner die er altijd voor u is , 24 uur per dag / 7 dagen op 7.

Lees meer

Verzekeraars

Laat het allemaal maar aan ons over, of bepaal zelf waarbij u hulp kunt gebruiken. Bovendien breiden onze diensten uw klantenbestand uit.

Lees meer

Wagenparkbeheerders

Wij bieden fleet managers/bestuurders een eenvoudige en zorgeloze oplossing. We beheren uw wagenpark en minimaliseren de kosten.

Lees meer

Key Facts

100.000

verwerkte schadeclaims per jaar

1 miljoen

oproepen per jaar

20.000

herstellingen per jaar

10%

besparingen op herstellingskosten

Locaties

Innovation Group Belgium
Plumerlaan 113
8900 IEPER

Neem contact met ons op

Bij ons aan de slag gaan

Luisteren naar de klant staat bij ons centraal. Wij zetten alles op alles om uw behoeften te begrijpen en passen ons aanbod aan om samen met u uw doelen te bereiken. Wij willen de beste partner op de markt zijn en u de beste mensen, de beste technologie en het beste netwerk aanreiken. Onze doelstellingen zijn duidelijk, onze blik vooruitziend en onze aanpak positief. Wij geloven in eerlijkheid en de kracht van samenwerking en teamwerk om resultaten in de goede richting te sturen. Voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij Innovation Group, klik hier.

Terug naar boven