Onze verhalen

Het grote verschil

Een jong koppel, een baby op komst, en 40.000 liter water in huis...

Een koppel in het Verenigd Koninkrijk dat hun eerste kind verwachtte, zou binnen een paar dagen verhuizen naar hun nieuwe woning. Er ontstond echter een scheur in een leiding in het dak, waardoor 40.000 liter water (of 500 baden) door het huis stroomde. Ze waren er kapot van. Op de normale manier zou dit betekenen dat ze drie maanden moeten wachten tot het huis weer droog is.

De verzekeraar van dit koppel schoot hen echter te hulp en Innovation Group greep onmiddellijk in. Dankzij heel wat eerdere investeringen in dit gebied en in samenwerking met ervaren vakmensen die weten wat snelheid betekent, konden we onmiddellijk uiterst geavanceerde droogtechnieken inzetten. Een ongelofelijke precisie en focus (om ervoor te zorgen dat de structuur van het gebouw niet werd beschadigd), hard werk en een hands-on attitude leidde tot een bijzonder gebeuren voor de eigenaar van dit vastgoed.

Het huis was na 11 dagen droog en ze konden verhuizen.

Investeren in dergelijke expertise, daar heeft iedereen baat bij. Voor het gezin betekende het een enorm verschil, want de stress en chaos werd hen ontnomen, maar ook de verzekeraar voelt het verschil. Naast de besparingen die worden gerealiseerd door twee en een halve maand extra onderdak en droogkosten te vermijden, wordt ook hun imago steeds beter. Het snelle drogen heeft ook het risico op aanhoudende aantasting van de woning aanzienlijk verminderd.

Dat is slechts één van de expertisegebieden die Innovation Group kan aanbieden en die het verschil maken voor klanten. Een waterlek is het meest voorkomende argument voor schadeclaims en ook het duurst voor verzekeraars. Wij investeren in preventieve technologieën en vroege opsporing via slimme technologie in huis, om die schadeclaims uiteindelijk te voorkomen.

Kennis buiten de huidige limieten uitbreiden – of het nu over verzakkingen, drainage, onderhoud van bomen, bescherming van vleermuizen of verhuizen gaat, is essentieel voor klantenbinding en kostenbesparing.

Vraag maar aan die jonge familie van nr. 54.

Terug naar boven